Isa Pezzutti loeng TriaLogosel teisipäev, 23. oktoober 2012

LeoXIII1_.jpg

"Vabaduse hävitamine vabaduse loosungi all: paavst Leo XIII hoiatus liberalismi kui tõelise vabaduse hävitaja eest paavstlikus ringkirjas Libertas Praestantissimum (1888)"

Mis on vabadus? Kas vabadus on eesmärk omaette, või on see kõigest võimekus millegi tegemiseks, eesmärgi poole pürgimiseks? Kas modernismi ja postmodernismi poolt esitatud teooriad "vabaduse" kohta on tõesed, või on nad kuidagiviisi õõnestanud meie püüdlusi vooruste ja hea suunas? Paavst Leo XIII entsüklika 'Libertas Praestantissimum' abil loodame lühidalt näidata vabaduse tõelist filosoofilist olemust ning selle sõltuvust Igavesest Seadusest. Loodame niisamuti paljastada modernismi ja postmodernismi kahetsusväärsed liialdused ja vassingud.

Täpsem info TriaLogose kodulehel