Categories
Uncategorized

Vennaskonnast: Kaunase prioraat

Möödunud nädalavahetusel toimus Kaunases uue prioraadi ja kabeli sisseõnnistamine mgr. Fellay poolt, millega on prioraat ja kabel nüüd siis ka nö ametlikult avatud.
Prioraadi fassaadi ehitus on veel pooleli, kuid sisetööd on lõpetatud ning head tingimused apostolaadiks ja tööks loodud. Majas on piisavalt ruumi, et ka rekollektsioonidest osavõtjaile omaette toad tagada.
Pühale Kasimirile pühendatud Kaunase prioraadis on hetkel kaks preestrit: isa Josef Persie (prior) ja isa Edmundas Naujokaitis. Samuti resideerub Kaunases Valgevene apostolaadi eest vastutav isa Werner Bösiger. Kaunase prioraadist saab ka Venemaa-suunalise apostolaadi keskus, preestrid külastavad juba praegu Kaunasest Moskvat ja St.Peterburi ning peavad seal Missasid.

Galeriis on üleval fotod sisseõnnistamisest ja sellele järgnenud pontifikaalmissast. Loodame galeriid lähiajal uute piltidega täiendada.